Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen normaliter tussen de €1,01 en €7,25 per zending – raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zullen de te retourneren onderdelen – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat aan de ondernemer geretourneerd worden. Mochten er onderdelen beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van deze onderdelen aan u doorberekenen. Behandel de onderdelen dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is om schade zoals krassen te voorkomen.

Wanneer u slechts een gedeelte van uw bestelling wilt retourneren ontvangt u ook een gedeelte van de in rekening gebrachte verzendkosten retour. Het percentage van de verzendkosten dat u retour ontvangt is gelijk aan het percentage (in waarde) van de bestelling dat u retourneert.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@blokjeskoning.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits de geleverde onderdelen reeds in goede orde retour ontvangen zijn.